Cheesecake gjord på oreobotten fylld med twix och daim
Äntligen slipper man dela äggulorna från vitan och ha flera olika bunkar igång samtidigt! Här blandar man bara ihop alla ingredienser och på 10 minuter har man gjort en supergod cheesecake. Sen får man bara vänta i minst 4 timmar tills den stelnat, men det går ju an ändå.
Hittade inspiration återigen från Sabina på sweetandsimple.se, gå in där och titta. Jag går bananas och vill bara baka allt hon gör!

Botten:
1 paket oreo
50 g smör
Fyllning:
1 burk kondenserad mjölk
100 g rumstempererad philadelphiaost
4 dl vispgrädde
1,5 tsk vaniljsocker
100 g daim mini i påse
4 st twix á 50 g
Chokladganache:
100 g mjölkchoklad daim
1 dl vispgrädde
Garnerning:
Björnbär
Florsocker
Börja med att smälta smöret. Mixa oreokexen till ett fint smul och blanda sedan ihop med det smälta smöret och tryck ut i en rund form med löstagbarkant. Formen ska vara cirka 20 cm.
Vispa upp grädden och blanda i kondenserad mjölk, vaniljsocker och philadelphiaost. Hacka ner twixen i små bitar och blanda i den och daimen i smeten.
Häll smeten över botten och ställ in i frysen i minst 4 timmar eller tills den stelnat.
Innan servering hackar du ner chokladen i en kastrull och smälter den tillsammans med grädden. Låt den svalna något och häll sedan den över kakan.
Avsluta med att toppa med björnbär och pudra över florsocker.